gouda
gouda

Vrijgezellenfeest in Gouda

Uitjes voor een vrijgezellenfeest in Gouda

Een van je vriendinnen of vrienden gaat binnenkort trouwen. Wat doe jij dan? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Gouda organiseren natuurlijk! Doe Gouda heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Natuurlijk stem je een vrijgezellenfeest af op de aanstaande bruid/bruidegom en wat die leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende Wie is de Mol?. Ontmasker de Mol in jullie groep terwijl je in teams tegen elkaar strijdt. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer als vrienden een drankje.

Puzzel uitje

Liever een doordenkertje? In Levend Sudoku is de stad het speelveld van de sudoku. De puzzelvakjes worden omgeven door leuke plekken en bezienswaardigheden, waar je vragen moet beantwoorden om de sudoku te kunnen invullen.Of ze er nu gaan wonen na de trouwdag, ze er juist weg gaan of omdat Gouda gewoon een leuke stad is, Levend Sudoku is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. In De Mol aan Tafel geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je 'Wie is de Mol' speelt. Lekker eten en ondertussen de saboteur tussen jullie vrienden ontdekken. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!