gouda
gouda

Uitjes in Gouda

Leuke, spannende, sportieve en culinaire uitjes in Gouda

Doe Gouda heeft originele, leuke en sportieve uitjes. Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Spanning, natuur, culinair of cultuur, Doe Gouda heeft alles in huis en allemaal in de mooie, gezellige stad Gouda.

Ontdek Gouda

Sommige uitjes leren je van alles over Gouda en brengen je waar je anders nooit zou komen. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je als team foto's moet maken van de stad en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de cultuur en geschiedenis van Gouda wel kennen.

Of ontdek Gouda tijdens een GPS-wandeling. Vind onderweg de ontbrekende cijfers van het GPS-coördinaat aan de hand van opdrachten in de binnenstad, waardoor u steeds een stapje dichterbij het eindpunt komt. Echt teamwork!

Goudse criminelen

Bij andere uitjes is deze prachtige stad het decor van het spannende spel dat je met je team speelt. Speel het van tv bekende Wie is de Mol?. Een van jullie saboteert de boel - maar wie?

De keuken van Gouda

Uit eten gaan kan in Gouda ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je lekker van een driegangendiner terwijl je erachter probeert te komen wie van jullie de Mol is.

Doe Gouda uitjes

Doe Gouda is net zo veelzijdig als de stad zelf. Of je gaat voor sportief, culinair, cultureel of spannend en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Doe Gouda vind je altijd de leukste uitjes!