gouda
gouda

Bedrijfsuitje in Gouda

Origineel bedrijfsuitje in Gouda?

Dit keer een echt leuk bedrijfsuitje? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Gouda! Doe Gouda heeft leuke, originele en spannende uitjes waar teambuilding centraal staat.

Gouda

De stad waar je werkt beter leren kennen? Met Levend Sudoku kom je op allerlei leuke plaatsen in Gouda. De stad is het speelveld van de sudoku. Je bezoekt stukjes van de stad die in de vakjes van de sudoku staan. Als je de vraag die je in dat gebied tegenkomt goed beantwoordt, krijg je het getal dat je daar in moet vullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de sudoku wordt. Het is dus niet alleen maar puzzelen.

Teambuilding

Of het spannende The Hunt for Mister Unique. In deze jacht moet je op allerlei manieren informatie krijgen in het centrum van de stad, op zoek naar een onbekende man die je steeds dichter nadert... Welke groep collega's werkt slim samen en ontcijfert de code als eerste?

Een wandeling is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer je met een GPS-toestel op allerlei leuke plaatsen in de stad komt en ondertussen allerlei opdrachten moet uitvoeren om GPS-coördinaten te krijgen tijdens de GPS-wandeling.

Uit eten

Gezellig in Gouda uit eten met collega's. Maar bij Doe Gouda is het nooit zomaar een diner... Bij De Mol aan tafel speel je Wie is de Mol? terwijl jullie heerlijk zitten te genieten van een driegangendiner. Iemand probeert de boel te saboteren, zelfs je meest gewaardeerde collega is niet te vertrouwen. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Gouda heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Gouda!